Jangan di sangka si penganggur tidak boleh menjadi kaya. Jangan juga menyangka yang pelacur tidak boleh menjadi warak. Beri peluang....

Sunday, April 12, 2015

6 pagi. 12 April 2015 . Ahad

Okay. Tau tak bosan. Bila pagi2 mcm ni nak rasa feeling macam2 pulak. Teringat org tu. Teringat org ni. Alahh ari tu kata dah benci ni teringat balik. Alaaa kejap je kan semua2 ni? Kannn kannnn. Please yaaa. Please say yess. *nangis sendu sendu*

Btw. Tak sabar nak ke zon yang baruuu. Sedangg follow je arus kehidupan ni.
Orang kata ikut hati mati. Tapi, aku suka. Bukan suka mati. Suka ikut kata hati yang boleh bawa mati. Well. Semua manusia akan mati. Cepat lambat. Je.

Kendae, bogoshipta kapchagi. Do napun namja. Do odinnie? Do odisseo! Mildang hajimaaaa. Ani, shiro hae? Nan shiro hae? Marae baaaa. Marae baa chaebal. Bogoshippoooooo!

Sunday, December 14, 2014

14 Dis 2014. Ahad

Last jejak sini 23 Mac hari tu. Hm sahlah aku ni takde pendirian tetap kan. Kata nak selalu jejak sini. Tapi tak. Kata nak luahkan je apa-apa kat sini tapi tak. Hmmm

Current situation aku adalah biasa-biasa je. Kelas dah banyak takde tapi kerja berlambak. Masih ada kuiz lagi. Video lag nak kena rakan. kerja-kerja individu and satu presentation duo yang tak lepaa lagi. Lol presentation ni mmg tak boleh blah. Even lect tu sngtlah baik tapi aku sangatlah takut sekarang ni. Sebab kena present in english ! and aku punya kerja tu sagatlah serabai weh. Malas sangaaaaaaat nak buat betul-betul. Yeah i admit. My fault so kena lah tanggung kalau ada apa-apa kan? kannn?

So sekarang tengah slow slow terkedek kedek siapkan kerja. Sebab hari tu ujian ada datang sikit. Lappy kesayangan aka boypren boleh pulak buat hal. So skrg memang tgh clash kejap. Yup. Hope so. Kejap je. Ada hari tu p jumpa budak kat ukm ni yang boleh betulkan lappy. Check punya check dia cakap, mcm yang aku expected motherboard rosak. Wallahualam aku pun banyak baca kat internet je. Yang lain-lain aku tak tau. Walaupun aku agak berminat hal-hal berkaitan komputer, tapi benda alah yang dalam-dalam dia sumpah aku tak tau. So then, dia bagitau kalau nak betulkan lappynya, memang cecah rm300 lebih. Omg. Ada sape-sape expect aku betulkan jugak ke lappynya? Haram j lahh weh. Amik kau. Melaka dah kluar.
Memang tak lah wehhh. Aku tgh sengkek kot sekarang.Hutang asrama pun tak bayar lagi tau. Tak bayar lagi ! Hehhhh peninggg.

Okay abaikan yang pasal lappy aku. Sebab minggu lepas tu aku balik rumah aku rampa lappy machaaaa. Bhahaha gelak jahat. Tapi dsebabkan ada gelak jahat tu tadi. Tak sampai seminggu lappy macha pulak rosak kat tangan aku. Haish pelik. Memang segala jenis lappy nak carik pasal dengan aku ke mcm mana? Tapi yag baiknya, macha cakap mungkin sebab dia dah lama tak clearkan virus. Hee. Lagipunnnn kan. Masa aku pakai lappy macha tuhhh. Tak boleh nak copy wehh apa-apa data. Nak transfer pun tak boleh. Pelik tak? Pelik kan?

Apa-apa pun itu semua dugaann. Nak stress nak nangis. Hmm Allah je tau mcm mana aku tahan and sabar and gigih and tabah waktu tuuu. Huhu. Tambah pulak, masa tuh member baik sendiri seolah-olah tak faham and tak bagi sokongan weh. Down okehh. Wuaaaa. Sedih bila ingatkan balikkkkk.