Jangan di sangka si penganggur tidak boleh menjadi kaya. Jangan juga menyangka yang pelacur tidak boleh menjadi warak. Beri peluang....

Monday, December 16, 2013

Semangat Belajar Kini :(

Alahai, title pun memang dah tak bersemangat langsung. Aku tak tahu kenapa, sedang aku menulis ni pun kelopak mata aku sayu sangat. Hampir tertutup rapat. Terbuka kembali. Jatuh lagi. Bukak lagi. Ahhhhh ngantuk nya !

Apa nak jadi dengan aku ni. Makin pemalas. Dulu masa diploma tak de pulak macam ni, tengok je cerita korea tapi tak de ahh lalai gini. Kenapa dengan aku ni.

Malam tadi aku tengok korea sampai pukul 4.00 pagi, pagi tadi nak bangun dah macam orang gila.

Insaf dah, bangun2 pagi tadi boleh pulak tak de air. Haish tak boleh dah aku nak tidor lambat lagi. Pasni bangun pun ntah pukul berapa. *Geram dgn diri sendiri!* Haish haish haish geram.

Need someone :( Pemberi semangat. Nak msg dia malu weh. Ya Allah gerakkan hati dia nak mesej aku dulu. Dia tak rasa ke dah lama tak contact aku? Ke dia pun busy kemain?

Da ahhh, ngepek-ngepek dah aku cakap ni. bai..

2 comments:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. cantik blog wrna biru..

    http://selamberjeer.blogspot.com/

    ReplyDelete